Afwezigheid kapelaan Acuña

7 januari 2023

Ik wens u een gezegend jaar 2023 toe. In deze bijzondere tijd van het jaar – waarin onze harten vol goede voornemens zijn en vol met de vreugde van de geboorte van Christus – wil ik u om uw gebeden vragen. Het zal een jaar vol avonturen en verrassingen worden, ik hoop dat we ze op de beste manier tegemoet kunnen treden en ervan kunnen genieten. Zoals u weet ben ik altijd bereid een handje te helpen met wat dan ook. Ook als u behoefte heeft aan een gesprek kunt u altijd contact met mij opnemen.
Bij mijn aanstelling in deze parochies ben ik tegelijkertijd gevraagd om te helpen bij de organisatie van de pelgrimstocht naar Lissabon voor de Wereldjongerendagen in de zomer van 2023. Elke week besteed ik daarom 40% van mijn tijd aan het werk voor het jongerenpastoraat in ons bisdom. Zoals jullie hebben gezien en ervaren, ben ik toch de meeste tijd beschikbaar voor jullie.
Doordat ik vorig jaar ben overgeplaatst naar Blaricum kon mijn vakantie, die voor afgelopen november was gepland, niet doorgaan. Dankzij God, de goede wil van mijn collega-priesters en ons bestuur kan ik nu toch een paar weken met mijn familie in Chili van een vakantie genieten. Ik ben daarom afwezig van 9-25 januari. Tijdens mijn afwezigheid kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met kapelaan Mikel Palic of met het secretariaat.
In het weekend van 7-8 januari en van 27-29 januari staan er twee activiteiten gepland met jongeren van ons bisdom en heel Nederland. In Den Helder en op Ameland wacht de Heer ons op om ons te verrassen en ons aan te moedigen Hem te volgen. Ik zal samen met de jongeren van ons bisdom bij deze bijzondere ontmoetingen aanwezig zijn. De inschrijving voor jongeren tussen 16 en 30 jaar is nog open. Wilt u meer informatie over deze activiteiten, dan kunt u flyers vinden achter in de kerk of u kunt kijken op de website: www.jongekerk.nl.
Kapelaan Javier Acuña

Andere berichten