Parochiebladen

Onze parochie kent twee informatie-bulletins: het 2-wekelijkse informatieblad Vitalia en het 2-maandelijkse parochieblad De Zaaijer.

Vitalia

Vitalia is het tweewekelijks informatie-bulletin van de Sint Vituskerk, dat achter in de kerk op de leestafels voor u klaar ligt. In Vitalia treft u het actuele vieringenrooster, misintenties en mededelingen over activiteiten die op korte termijn plaatsvinden.

Laatste uitgaven Vitalia

Vitalia 21, 15 oktober

Vitalia 22, 29 oktober – 12 november 2022

Vitalia 23, 12 november – 26 november 2022

Vitalia 24, 26 november – 10 december 2022

De Zaaijer

Zes keer per jaar, verschijnt het pa­rochieblad De Zaaijer. Het blad wordt bij alle belangstellende parochianen thuis bezorgd.

De naam De Zaaijer refereert aan Tijmen de Sayer, de eerste pastoor in Blaricum die ook Huizen bediende. Pastoor De Sayer vestigde zich in 1628, na in de zuidelijke Nederlanden (België) gestudeerd te hebben, in zijn geboortedorp Blaricum.

In de bus ontvangen

Indien u de Zaaijer niet in uw brievenbus ontvangt terwijl u dit wel wenst, neemt u dan contact op met het secretariaat.

Bijdragen

Wilt u een stukje schrijven voor de Zaaijer met of zonder foto? Graag! Kopij kunt u inleveren bij de redactie (parochiebladdezaaijer@gmail.com) of per brief naar het secretariaat, Kerklaan 19, 1261 JA Blaricum.

Laatste uitgaven De Zaaijer

Bekijk hieronder het overzicht