silhouette of kneeling man

Misintenties

Door het noemen van namen in onze vieringen willen we onze verbondenheid uitdrukken met onze dierbare overledenen. Het doet mensen goed om te horen dat hun dierbare niet vergeten wordt, dat de naam niet verloren gaat, dat de herinnering blijft of zelfs opnieuw wordt opgewekt.

Het is ook fijn een persoonlijke intentie, bijvoorbeeld steun voor een zieke, of dankbaarheid voor een huwelijksjubileum met de gemeenschap te delen.

U kunt uw misintenties opgeven bij het secretariaat van de parochie. U kunt dat schriftelijk doen of per email. Ook is het mogelijk om een misintentie door te geven via onderstaand formulier. Bidden is in onze kerk kostbaar en uiteraard kosteloos. Veel mensen willen echter een stipendium geven ter ondersteuning van de kerk en ze vragen daarbij een richtbedrag. Dat richtbedrag hebben we gesteld op 10 euro. Maar nogmaals u bent vrij om iets te geven, het hoeft niet.

Uw intentie wordt verwerkt in Vitalia, het tweewekelijkse informatieblad dat u achter in de kerk vindt of dat u per mail kan worden toegestuurd.

Om de intenties goed te kunnen verwerken, vragen wij u ze bijtijds op te geven. Voor de exacte data verwijzen we u naar de meest recente Vitalia.

Uw vrijwillige bijdrage kunt u overmaken naar rekeningnummer NL 73 INGB 0000297854 t.n.v. RK Parochie St. Vitus Blaricum o.v.v. misintentie of u kunt een envelopje met uw bijdrage bij het secretariaat brengen.

We wijzen u ook op de mogelijkheid vóór aanvang van de viering uw intentie(s) in het intentieboek te schrijven. Dit intentieboek ligt op de leestafel links achterin de kerk. In dezelfde viering wordt dan uw intentie bij de gebeden gevoegd.

Misintentieformulier

U kunt met onderstaand formulier uw misintentie doorgeven en direct via ideal betalen. De betalingen zullen worden verwerkt volgens ons privacybeleid en onze betalingsvoorwaarden.

DD slash MM slash JJJJ
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.